VERZENDINFO

Momenteel bevindt u zich op de Belgische site. Alle informatie is gericht op de verzendinfo binnen deze regio. Artikels aangekocht online kunnen enkel geleverd worden binnen de geselecteerde website/locatie. Indien u wenst uw bestelling te leveren naar een adres buiten de gekozen verzendlocatie, gelieve een andere locatie te selecteren links bovenaan de websitepagina.

U kan uw bestelling op een gegeven adres laten leveren (thuis, op het werk,..) door onze leveringspartner GLS. Momenteel leveren wij enkel in de EU*. De aangeboden leveringsmethodes verschillen naargelang uw verzendadres. Het is niet mogelijk om leveringen af te halen in een Essentiel winkel.

 *Momenteel leveren wij niet in Malta.

 

LEVERING VIA GLS

Essentiel Antwerp werkt met GLS om de best mogelijke verzendservice te bieden.

Leveringen via GLS worden aangeboden op werkdagen tussen 8u en 17u en GLS informeert u op voorhand per e-mail over de voorziene leverdatum. Komt die dag niet uit? Geen probleem, u kunt de levering wijzigen via de internet-link in de verzendbevestiging die u per mail ontvangt. Kies er bijvoorbeeld voor om het pakketje naar een GLS Parcelshop bij u in de buurt te laten leveren, danwel op een ander adres. U ontvangt een e-mail zodra het pakketje is geleverd.

Is uw pakketje geleverd in een GLS Parcelshop? Neem uw identiteitsbewijs mee wanneer u uw pakketje gaat afhalen. U krijgt 10 dagen tijd om het pakketje op te halen, daarna wordt het terug naar Essentiel Antwerp gestuurd. Wij zullen dan contact met u opnemen om opnieuw de levering van uw bestelling te regelen. Bijkomende leverkosten kunnen van toepassing zijn.

 

LEVERTERMIJNEN

Essentiel doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U mag per locatie de volgende levertermijnen verwachten:

 ZONE 1 (GLS)ZONE 2 (GLS)ZONE 3 (GLS)
LEVERTERMIJNEN 1-2 werkdagen* 2-4 werkdagen* 2-5 werkdagen*

*De levertermijnen gaan in de werkdag nadat u de bestelling heeft geplaatst en zijn enkel ter indicatie.

Zone 1: 
België, Frankrijk, Nederland
Zone 2:
Oostenrijk, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Luxemburg, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije
Zone 3:
Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Finland, Italië, Letland, Litouwen, Roemenië, Spanje, Zweden

Regels en restricties:

  • Opgelet: zaterdag, zondag en officiële feestdagen worden niet als werkdagen beschouwd.
  • Indien u uw order niet ontvangen hebt binnen de verwachte termijn, gelieve jouw order te traceren of onze klantendienst te contacteren door een mail te sturen naar  service@essentiel-antwerp.com.
  • Een bestelling geplaatst op vrijdagnamiddag of tijdens het weekend wordt pas op maandag verwerkt.
  • Tijdens drukke periodes zoals de eindejaarsperiode of de solden is het mogelijk dat de levertermijnen iets langer zijn.
  • In principe geldt dat een order geplaatst voor 13u op werkdagen diezelfde dag nog wordt verwerkt. 

 

TARIEVEN

We bieden gratis verzending aan vanaf een bestelling boven de €150. Voor andere bestellingen, gelden de volgende tarieven:

 

ZONE 1 (GLS)

ZONE 2 (GLS)

ZONE 3 (GLS)

TARIEF   7.5 EUR 15 EUR 15 EUR

Zone 1: 
België, Duitsland, Frankrijk, Nederland
Zone 2:
Oostenrijk, Cyprus, Denemarken, Griekenland, Hongarije, Ierland, Luxemburg, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije
Zone 3:
Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Finland, Italië, Letland, Litouwen, Roemenië, Spanje, Zweden

 

RETOURS

Voor gedetailleerde info over de retours, gelieve onze  retourpagina  te consulteren. 


CADEAUBONNEN

Een cadeaubon via e-mail wordt verzonden naar een e-mailadres naar keuze. Een gedrukte cadeaubon wordt via gewone post verstuurd, helemaal gratis. Een bestelling kan slechts naar één leveringsadres worden verzonden en cadeaubonnen worden steeds apart verzonden. Wilt u dat uw cadeaubon per post op een verschillend adres wordt geleverd dan de producten die u bestelt, dan moet u de cadeaubon apart bestellen. 

Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden  of FAQ  raadplegen.
Heeft u toch nog een vraag, aarzel niet ons contactformulier  te gebruiken.

 

INTERNATIONALE BESTELLINGEN (BUITEN DE EU)

Momenteel verzenden wij enkel binnen de EU. Indien u zich buiten de EU bevindt en een aankoop wenst te verrichten op onze website, kan dit enkel op eigen initiatief met het gebruik van een onafhankelijke leveringsdienst. Er zijn een aantal mogelijkheden (afhankelijk van uw locatie) die een goede alternatieve oplossing bieden in wereldwijde levering.